Pages

11 February 2009

Architecture of Aggression - III

Noen har arméer som lukter på både tre og fire tusen poeng, mens andre har slitt en stund med å komme seg ut av startgropen. Nå har jeg endelig fått malt litt, og har definitivt fått troen på at dette kan gå den rette veien fremover.

Jeg fikk handlet litt maling og pensler på tirsdag, mens Eira var på ballett, og malte noen timer onsdag kveld. Drybrush først med Tin Bitz og deretter med Boltgun Metal, fulgt av et lag med lett utvannet Red Ink. Resultatet var over all forventing, så jeg kan knapt vente med å komme i gang med detaljeringen. Spørsmålet er bare hvor mye av den gamle malingen min det fortsatt er mulig å gjenopplive og hvor mye jeg må handle.

Oppdatering: Etter å ha sortert ut malingen som ikke kan reddes sitter jeg igjen med omtrent halvparten. Fortsatt et rikholdig utvalg, men jeg mangler en gullfarge, Graveyard Earth og Bleached Bone. Har fått malt litt mer også, så squaden nærmer seg ferdig.

4 comments:

 1. Røde og skitne og fæle. Akkurat slik de bør være. Ser virkelig lovende ut. Stå på så når du dine 2k før du vet ordet av det ;)

  ReplyDelete
 2. Gleder meg til å se 3000p av dem ferdig ;)

  Ser lovende ut!

  Ørnulv

  ReplyDelete
 3. Likte virkelig den posisjonerngen til standardbæreren. Virkelig bra. Blir utrolig morsomt å se dette in game...

  ReplyDelete
 4. Hmmmmm.. synes jeg ser en Ultrahjelm..... Du får komme deg på Apocalypsen "and get some" :)

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)