Pages

22 January 2009

Installerte og startet opp nye Dawn of War II onsdag formiddag. Førsteinntrykket er greit. Må bunkre meg godt ned i kjellerkontoret og bruke tid på å sette meg inn i forandringene fra forløperen og bli venn med den nye mekanikken. Detaljene er lekre, men lett gjenkjennelig fra eneren.

Betaversjonen er opprinnelig en multiplayerutgave over Windows Live-nettverket, men heldigvis har man anledning til å "hoste" spill der man utelukker andre mostandere enn computeren.

Og Ørnulv, ja, du kan spille tyranider!

Ved å gå inn her finner du oppskriften på å få lastet ned og kjørt betaversjonen. Noen krav stilles imidlertid: Vil du kjøre betaversjonen nå og ikke vente til neste onsdag, må du ha Dow: Soulstorm fra før, eller i alle fall en gyldig produktnøkkel fra det spillet. Du må også ha det lille Microsoft-spille-på-PC-og-koble-via-Live-kontoen-din-klienten Steam, som følger med de nyeste spillene nå for tiden, men som også kan lastes ned - her.

Husk også at du må velge engelsk språkdrakt i Steam. Hvis du har norsk får du ikke opp bokstaver og ingen video i DoW II.

Dere forresten titte på denne ferske videoen av orkene som waagh!er i angrep:


God fornøyelse!

No comments:

Post a Comment

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)