Pages

3 November 2008

The Stench of Decay and Rotting Death (Part VII)

Ved siden av ti Havocs med meltaguns og en rhino, har en ny demonprins allerede debutert på spillbordet. Han er foreløpig navnløs, men trenger noen penselstrøk med maling. Jeg har en haug av tanker, men kanskje noen av dere har den ultimate ideen? Jeg ser for meg en relativt rent malt modell (om det går an) med klare kontraster, samtidig bør ikke jobben være for voldsom...

Har veldig sansen for den rødlige tonen som GWs maleeksperter har brukt på enkelte units med plague bearers i det siste. Samtidig føler jeg at huden bør være grønn med highlight på toppene, kanskje med syk gulning flere steder. Men hvem vet, kanskje noe annet ville vært enda bedre?

Men det er mange elementer som skal males - rustingen i bunn, hudflenger, horn, beinpiper, jump pack, sverd, baseelementer...

Ideer mottas med takk! Kom gjerne med lenker til ideer, eller skriv rett ut hvordan dere ville gått fram...

Linus

3 comments:

 1. Siden du ber om tips!

  Din arme opplever jeg som tematisk sterk. Regner med, og håper, dine Havocs og deres Rhino, blendes inn i colour skeemen til resten, om enn de avviker noe.

  Samme bør gjelde din nye prins. Din arme er tematisk grønn / rødbrun. Din ene prins har ett gult skjær, den andre kan da få ett møkkete rødskjær, begge blendes inn i armeen med grønn hud og bleached bonde wings / horn etc. Jump packs, mal dem som dine Rhinos, de er av metal.

  Jeg tror følgende kan fungere for prinesklær;

  Gul prins: baest brown, snakebite layer, snakebite + sunburst yellow layer, mix + more sunburst yellow layer, final mix + bleashed bone dry brush, brown wash, drybrush bleached bone (light).

  Rød prins: Dark flesh, dark flesh + red gore layer, mix + blood red dry brush, mix + bleached bone dry brush, brown wash, drybrush bleached bone (light).

  Rest, som vanlig.

  Ørnulv

  ReplyDelete
 2. Tror ikke jeg skal kommentere fargevalgene så mye ut over det Ørnulv skriver, annet enn å foreslå en gusten gul hudfarge over mørk rød (med blålig shading/inking) kjøtt det dette synes i revner og flenger. Kombinert med den vanlige grønne rustningen kan det bli en fin kontrast.

  Jeg må eller nevne at jeg har sittet med nesa tre centimeter fra skjermen nå en stund og studert Jump Pack'en til prinsen din...

  Hvor mange Raptors sitter nå vingeklippet i buret sitt og furter?

  ReplyDelete
 3. Raptorene har det nok fortsatt bra. Verre er det med tre (ikke mer) assault marines, umalte, og som bare lå og fløt likevel...

  Gode maletips, gutter! Grønnlig armour og rødlig kjøtt/hud er noe jeg har vurdert sterkt. Viktig at det ikke blir grisete malt, men elegant og rent. Selv en nurglete modell er penest når malingen ikke er klattet på. Får se hva vi får til.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)