Pages

11 November 2008

Mikrorapport: Eldar in the system

Så sto plutselig Andres flott malte Eldar-arme på den andre siden av bordet. 1500 poeng, to objektiver, ett i hver lange deploymentsone. Andres bak den store bakken, 12-15 tommer fra egen deployment zone. Linus sitt bak en ruin 12 tommer fra egen bordkant. Begge objektivene cirka 12 tommer fra senter.

Terninger er rare greier, også i dag, der Wraithlordene vel rullet rimelig elendig på skyting før helt mot slutten, der Andre klarte alle psychic tests, der jeg våget psychic test to ganger på demonprinsene - med tre terninger, og klarte testen begge gangene, en bedrøvelig 2-er på assault for smådemonene og dermed nådde de aldri fram til en unit Dire Avengers på den andre siden av bygningen ved eget objektiv, og ble om ikke lett bytte, så ble de i alle fall skutt på. Rart også med en demonprins som klarte å tape close combat 0-2 mot noen skarve Guardians - begge woundene feilet og deretter mistet enda ett på påfølgende tapt close combat-rull. Er det mulig?

Dette var noen små høydepunkter. 14 Plague Marines og to obliteratorer holdt stand ved eget objektiv og klarte å holde ut ganske så godt helt fram til runde fem var ferdig. Objektivet var holdt. En enslig jetbike sto igjen som eneste trussel mot objektivet men den ble raskt mat for boltere og plasmaguns.

På nurgles lojales andre flanke rykket de to demonprinsene med T6 og Warp Time opp, godt støttet av en rhino med 7 Plague Marines. Målet var å drepe alt av troops, så objektivet i alle fall ville stå åpent til slutt. Andre møtte flankemanøvren med to Wraithlords, en farseer, en jetbike-squad og en svær gjeng med Guardians. I runde fire begynte det å smelle og da røyken hadde lagt seg i runde fem, var en demonprins borte, det samme var de to Troops-unitene til Andre. Dermed var målet oppnådd.

Veldig morsomt igjen. Både Andre og jeg glemte mye, men dette var ingen turnering, så vi lot hverandre foreta manøvrene likevel. En del blaing i regelboken, noe som åpnet øynene hos begge to på flere punkter. Kjapp, fin kamp, selv om undertegnede brukte vel lang tid på flyttefasen innimellom. Andres Eldar-arme er et flott skue og morsom å møte!

Stats:
Date: 10.11.2008
Mission: Capture and Control
Deployment: Pitched Battle
Points: 1500
Result: 1-0 (after turn 5)

No comments:

Post a Comment

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)