Pages

9 November 2008

Imperial cities of Ultramar - part 3

Da er Fortified Sanctus og Platformus på plass!

Denne gun-pitt skal utstyres med en trippel linked Hell Bolter! First come - first served... :)

Platformus skal få besøk av en Imperial Shutle - jeg håper blir en julepresent :)

Sanctus har to fox holes som er bundet sammen gjennom en hjørnebunker.

Jeg jobber med å lage ett stort Ultra merke i 1mm plast som skal danne senter av plattformen!

4 comments:

 1. Ja, gleder meg til å spille her! Excellent!

  ReplyDelete
 2. hmmmm, ikke for å være den kjipe, men siden du nevner Ultramar... Ultramar er jo Home planet of the ultramarines - litt rart med utbombede ruiner i kanskje den best forsvarte planeten i hele Imperial space, kanskje med unntak av Terra? Det begynner å bli vel lenge siden Hive Fleet behemoth var innom... Når det er sagt.. WOW fantastisk kult, her blir det kult å spille

  ReplyDelete
 3. Jeg tar det ikke ille opp, MEN:

  Nå er vel Ultramar navnet på "systemet" og "riket" (.... the Ultramarines were committed in several conflicts in and around Ultramar, their home system...") - og ikke planeten de kommer fra (Finaly, Chapter Master Marneus Calgar mustered everything he could for a last ditch defence of the Ultramarines Homeworld of Macragge"). Og hvem sier noen ikke kan prøve seg på en av planetene tilhørende Ultramar... Om de lykkes gjenstår å se...

  :)

  Ørnulv

  ReplyDelete
 4. Det er riktig som Ørnulv skriver at planeter som Macragge, Calth og Espandor alle er en del av de fem-seks solsystemene som utgjør regionen Ultramar.

  Ultramarines har dessuten en sterk tilstedeværelse i hele det galatiske sydøst, og det skal ikke mer til enn en nedskutt fregatt for å smadre store deler av byen.

  Ser - som skrevet - fantastisk ut!
  Gleder meg veldig til å få tatt ruinene i nærmere øyesyn, for det er tydelig at de er bygd av en med ikke ubetydelig erfaring innen dioramabygging.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)