Pages

27 November 2008

Atomrapport: Sloughterhouse

Tid for hevn, eller ikke... Trond og Linus med samme armeer som sist. 2000 poeng, annihiltation, enda styggere resultat. 3-13.

Trond lysår bedre taktisk. Det begynte jevnt, men gikk sakte men sikkert i Tronds favør. Eldars klamme klo klemte regelrett livsskiten ut av bestefar Nurgles etter hvert svært-lite-høye-i-hatten-soldater.

Linus ble nok litt mutt i maska siste halvdel, men er jo vanskelig å drikke sjampis når det ikke en gang er en liten ildflue i enden av tunnelen en gang. Håper det ikke ødela gleden ved å spille godt, for det gjør jo Eldars hærfører uten unntak.

Nough said.

Kanskje begynne med Ludo. Kan vel ikke være så vanskelig?

Linus

5 comments:

 1. Virker så absolutt som Trond har fått sving på hæren sin, og at "nytt oppsett" harmonerer med "nytt spill opplegg". Antar du Linus møtte kirurgisk skyting med utvalgte nærkamstøt utover i spillet? Vi må jo bare gratulere (Trond)!

  "Enough is enough..." og "Ludo..." For noen er selve spillet viktigst, for noen selve hobbyen (det å lage armeer og terreng), og endelig er det sosiale viktig for mange. De fleste av oss trives med en kombinasjon, og det er viktig å huske i slike "tunge stunder" det virker som du har nå Linus. Med unntak av "Mr Annihilate" har du jo bra track record.

  Stå på Linus, ingen spiller mer enn deg (virker det som på bloggen i alle fall)! Du er en svært populær motstander som besitter alle kvalitetene over, og tilegner deg sikkert erfaring som gjør deg til en hardere motstander etterhvert :)

  Og Trond, gratulerer - nå antar jeg "roen" rundt Eldar har senket seg - så da er det vel bare å male ferdig ;)

  Ørnulv

  ReplyDelete
 2. rare terninger - igjen.. fra å plukke opp ti - 10 - terninger for å rulle tre pluss, og klare alle sammen, til å ikke klare cover saves, så gikk det fra det helt elendige hos både Linus og meg, til det brilliante på terningene.
  Linus... Støtte, støtte og mere støtte. Det var jevnt helt til demonprincene og små demonene ble beseiret i close combat. da begynte uløkka med coversaves for Linus. Ellers klarte jeg å ta lurven av oblitiratorene tidlig i kampen, selvom de var sterkt delaktig i å ta ut en wraithlord. Avataren fikk vist seg fra en litt bedre side i dag og ryddet opp i stor stil mot små demonene, 1demonprince, og 6 plague marines. harlies, tok den andre prinsen og 6 plague marines, og en rhino i cc, men Dire avengers med defend og shimmershield :) ja takk. De tok fullstendig lurven av prinsene sin charge, holdt linja og lot avataren og harlies komme til å rydde opp.

  ReplyDelete
 3. Ørnulv, hyggelig tilbakemelding!

  Bare så det er sagt: Jeg slutter ikke. Det sosiale er faktisk det suverent viktigste. Nesten like viktig er gleden av å bygge terreng og modeller, male dem, sette opp hærlister og teste alt sammen ut på spillbordet.

  Men akkurat når tapet så gjenkjennelig kommer snikende for ørtende gang og salt og pepper gnis inn i åpne sår, er det fort gjort å bli litt tom. Det er kjipt, men sant og noe jeg bare må jobbe med. Må heller se det hele som en cinematisk scene det går an å le av ;-)

  Trond peker på det viktigste. Synes terningrullinga var omtrent som forventet. Men rulla stort sett 3 eller mindre på Cover og FNP. Strålende spilt av Trond som utnytter mine svakheter som slangen i Edens hage...

  Og Trond, du er selvsagt velkommen med samme armé igjen. Åpne sår til tross, tror nok en apthecary klarer å gjøre underverker...

  ReplyDelete
 4. Jeg skrev en lengre kommentar her i går, men må ha rotet det til da jeg skulle 'sumbitte'...

  Tronds Eldar-arméer har ofte vist seg å være harde å bryne seg på, men nå er det jo gjerne sånn at de knivene som brynes på bløtere stener ikke ender opp like skarpe.

  Tror du må 'stå på' litt til Linus, uten nødvendigvis å gjøre de store endringene i arméen fra gang til gang. Se litt på hvordan du har tenkt at de forskjellige enhetene i arméen din skal samhandle *hostmarketingspeakhost* og drodle ned noen skisser der du leker deg litt med formasjoner og oppsett. Kanskje du ser at du mangler noe spesifikt, eller at du har enheter som ikke egentlig 'passer inn' med de andre...

  ReplyDelete
 5. Drodler en del, dog kanskje ikke like målrettet og effektivt som andre. ;-)

  Har vel funnet ut at demonene kanskje ikke er det lureste alltid, at 260 poeng kan brukes på noe annet fra tid til annen, f.eks en skikkelig havoc-squad.

  Men det aller viktigste er jo selvsagt å være godt forberedt - vite hva jeg har, hvilke oppgave de skal ha, hvem som skal jobbe sammen og støtte opp hvem, og vite hvem som kan møte motstanderens forskjellige units best.

  Ahh, for en fin verden!

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)