Pages

31 October 2008

Imperial cities of Ultramar - part 1

"The armoury" ble ferdig med rustning og utstyr til de sist ordinerte "Veteran Brothers".  "The Administratum" var meget fornøyd, for jammen ble ikke en ny drop pod flevert samtidig!

Jeg satte som krav til meg selv, at før jeg begynte på nye større prosjekter skulle jeg: 1) være ferdig med min Fantasy High Elf Army (3.250p ble ferdig i sommer), 2)  jeg måtte ajourføre mine Marines iht den nye codexen (er nå gjort), 3) gjøre om landbordene (ferdig). 


City bordet står nå for tur. Linus, Jørn og Andre har alle sagt - Imperial City - tenk stort! Jeg har bestemt meg for å lage 2 store, 2 mellomstore og 4 "mindre" bygninger. Først ut er fabrikken. Fabrikkanlegg har gjennom historien vært åsted for noen av de hardeste city fights, med kampene rundt traktorfabrikken og siloanlegget i Stalingrad som en antakelig nr 1. En "Imperial Factory" skal være en av de to store city byggene mine! 

Fabrikken er designet med en relativt tett "frontfasade" 3 etg høy.I den ene delen av bygget ligger et tankanlegg.                                                                                                                                                               
Bygget er "åpent bak", med en losse rampe mot jernbanelinjen. Den største utfordringen har vært å tøyle trangen til å dynge på med detaljer (bits, ting og tang) for å understøtte "byggets spillbarhet". Nå gjenstår å legge på småstein (kantet singel antar jeg gjør jobben som ruindeler), og å male grundmur og rampe med sand og husfix før jeg skal male. 


Jeg innser jeg har gjort en tabbe. Mange av elemeneten er vanskelig tilgjengelig for maling. Jeg pleier å jobbe raskt. Jeg skal denne gang forsøke å kose meg, sette ned tempo og ta ett bygg av gangen. Om det er nok for at dette skal bli OK gjenstår å se. 

Ørnulv

3 comments:

 1. Åh, fantastisk, må begynne med city ruins igjen selv nå, merker jeg! Blir spennende å se sluttproduktet!

  ReplyDelete
 2. Ser veldig bra ut! Som du nevner, så er det lett å 'ta av' med skrot inne i ruinene. (Been there. Done that.)
  Tror du kan legge på littegranne mer. Kanskje noen avlippede biter støperamme? Noen 'avlagte' hjelmer/våpen eller et lik i en krok hjelper også til med å sprite opp ruinen når den er ferdig malt.

  ReplyDelete
 3. Takk for tilbakemeldinger og innspill. Er i gang :)

  Ørnulv

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)