Pages

1 October 2008

Da Green Tide

"OI!!! We'ze baaakk!"
Mekzod Gutsnik had been hollering for the past hour, while directing the driver of his new Trukk down one deserted street after another. The rest of the Tribe was close behind, and growing bored and irritable. If those blue-skinned pansies turned up soon, the Goffs were going to jump the Bad Moons for sure.


Dato:30.09.2008
Mission:Annihilation
Deployment:Spearhead
2000 poeng
OrksWarboss
Nob mob (3)
Masse orker...
Store Mobs, Warphead, Trukks, Buggies, Warphead, Hellakoptas... ;)
Liste skulle komme.
Tau EmpireShas'el Fusion Blaster, Plasma Rifle
Crisis Suit Team (2) Twin-linked Missile Pod, Plasma Rifle
Stealth Suit Team (5)
Stealth Suit Team (5)
Fire Warrior Team (12) Devilfish SMS
Fire Warrior Team (12) Devilfish SMS
Kroot (15) Kroot Hounds (5)
Pathfinders (8) Devilfish SMS, Seeker Missile x2
Sniper Drone Team (4x2)
Hammerhead Railgun, SMS
Hammerhead Railgun, SMS


Jørn velger Deployment Zone og setter opp først. Pathfindere, Sniper Drones og et Fire Warrior team plasseres med oversikt over området orkene må krysse. Kjøretøyene plasseres lenger bak, men klar til å ild-og-bevegelse.
Trond setter så mange Boyz så langt frem som mulig og med mesteparten i dekning. Kjøretøy plasseres på begge flankene for å tvinge Tau-arméen til konfrontasjon så fort som mulig.

De første tre rundene bruker Orkene på å avansere gjennom et kuleregn, mens de legger igjen håndfuller av modeller hele veien. Kjøretøyene knekkes ett etter ett, og selv Krootene klarer å hakke (!) ned to Trukk Mobz med hjelp fra et Stealt Suit tea., og Tronds Looted Wagon får ikke avgårde mer enn ett skudd med sin store kanon før den går i lufta. Det andre Stealth Suit teamet stopper Warbossens Trukk og sørger for at han aldri får blandet seg inn, men blir bombet og skutt i stykker av Dethkopta-skvadronen rett etterpå. Kun en mann overlever, men feiler Break testen sin og faller tilbake innenfor rekkevidde av Warbossen...

I runde fire får Orkene endelig Assaultet, og et Sniper Drone Team og en immobilisert Hammerhead knuses keramikk under jernbeslåtte støvler. Tau har kun tre av fem kjøretøy igjen på bordet, og kun to av dem er mobile. Jørn reposisjonerer frenetisk, og håper på en avgjørende runde med skyting før det hele er over.

I kampens avsluttende runder jager Orkene fortsatt etter de gjenværende Tau-enhetene, mens Jørn fokuserer den han har igjen av ildkraft på å ta ut de Orke-enhetene han kan klare å utslette.

Etter seks runder er telles Kill Point'ene opp, og vi står med fem-seks av enheter hver av fjorten-femten igjen på bordet. En særdeles blodig (og ganskje jevn fra runde fire) kamp ender fortjent 9 - 9.

1 comment:

  1. Virket morsomt. Ekstra bra art det var så jevnt. To ganske så ulike hærer, men som jeg synes det er veldig morsomt at vi har i Team Stormbolter!

    Linus

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)